Even voorstellen

Hallo , welkom op mijn site.

Ik ben bianca van tatenhove ,53 jaar. Ik woon in het rustige Sluiskil in Zeeuws Vlaanderen . Ik heb 3 kinderen en 3 kleinkinderen 

Samen met mijn dochters en schoonzoon hebben wij een passie voor de cane corso italiano.

De cane corso is  zelfstandig, intelligent ,trouw , werkt graag voor de baas en zal beschermen als het nodig is, Als baas moet je daarom stevig in je schoenen staan ,consequent zijn en vooral respect hebben voor elkaar.

In 2004 kwam ik met het ras in aanmerking na een lange zoektocht. Toen was dit ras nog niet zo bekend . 

En zo kwam onze eerste cc in huis ,ons kerstpupsel CHIARO E TONDO AGMA DI PABLO, ik was op slag verliefd.

Een super lieve grijze reu , die erg gericht was op mij , maar als hij het nodig vond zeker ook de rest van het gezin beschermde. Ondertussen had ik ook het showen ontdekt en al gauw kwam CHIARO E TONDO KASHMIR een brindle gestroomd teefje onze roedel versterken . Met Kashmir hebben we twee nestjes gedaan, 1 in co-ouderschap met kennel CHIARO E TONDO en het tweede nestje voor onszelf ,echter wel onder hun naam daar onze kennelnaam nog niet goedgekeurd was. 

Op oudjaarsdag 2008 werd onze 3e teef geboren , CHIARO E TONDO DI CARNE E POESIA aka DIVA ,   

Met DIVA heb ik veel shows gelopen ,zij was een prachtige ras typische cane corso teef, met een gouden karakter voor mens en dier. DIVA is meervoudig kampioen geworden o.a nederlands ,duits belgisch en internatonaal,in totaal heeft ze 11 titels behaald. Diva heeft 2 nestjes gehad waarbij ze ook een super pleegmama is geweest voor een nestje moederloze cc pups.

In 2016 hebben we Camilla del' antico Cerberus geïmporteerd uit Italië . Helaas is ze op 2,5 jarige leeftijd overleden.

NU in 2021 wil ik graag nog 1 keer opnieuw beginnen en hoop ik opnieuw mijn lijn te kunnen opzetten met ONA als stammoeder.

Bij ons thuis wonen verder nog twee american bully's en een mopshondje . 

Wij fokken maar af en toe een nestje , bij elke combi staat gezondheid , ras typisch , karakter en socialisatie voorop.  Wij zijn lid van de cane corso club nederland , https://www.canecorsoclub.nl en fokken dan ook volgens hun fokregelement. op deze pagina vind u heel veel informatie .

 

Groetjes bianca en familie

De koffie staat klaar, wij nemen de corona maatregelen in acht .

U kunt ons ook volgen op onze facebooksite LA NOSTRA AMICA of  via ons contact formulier.